Facebook  Soundcloud  YouTube  Twitter

Info The BIG Reunion

Info The BIG Reunion

Met nog een paar dagen te gaan, zetten we hier alle info omtrent The BIG Reunion op een rij:

Locatie
The BIG Reunion wordt gehouden in de toneelzaal van De Parel te Fijnaart. De Parel is makkelijk aan te rijden via de snelweg A59, afslag Fijnaart. Er is voldoende (GRATIS) parkeerruimte bij De Parel aanwezig (Westkreekweg).

Toegang
De deuren van De Parel gaan om 21.30 open en sluiten om 01.00. (Het feest zelf gaat door tot 04.00). Dit zelfde geldt ook voor de kassa. Mocht je nog geen kaart hebben, deze kun je dus tot 01.00 nog aan de deur kopen (alleen contante betalingen!). De deurverkoop bedraagt €25,-.  Het feest is alleen toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een geldig entreebewijs.

Voor The BIG Reunion geldt een leeftijdsgrens van minimaal 16 jaar. Hier hanteren wij geen uitzonderingen voor. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht ( ID, paspoort of rijbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt, indien hier om gevraagd word, word je de toegang tot dit evenement geweigerd.

Line up
21.30 - 22.30 Wally
22.30 - 23.30 iLektrik beats (G-Swatt, Dustin Hertz, Ransom, Clayton Cash)
23.30 - 00.30 Bjorno vs. Pat B
00.30 - 02.00 20 years Dj Yorick showcase (incl live act Jens van Hoof & Wicked Soundz showcase met Falqon & B-Shock)
02.00 - 03.00 Rob & Mc Joe
03.00 - 04.00 Yves

Hosted by MC O-Boy
(wijzigingen voorbehouden)

Consumpties
Tijdens event kun je munten kopen. Met deze munten kun je drinken en snacks kopen. Munten kunnen gekocht worden bij het muntenverkooppunt. Hier kun je eventueel ook met de PIN betalen. (gekochte munten worden niet terug genomen) Op dit evenement is er geen mogelijkheid om cash te pinnen, dicht bijzijnde mogelijkheid om cash te pinnen is "De Voorstraat in Fijnaart".


Roken
Roken is binnen niet toegestaan en word aan niemand een uitzondering gebracht. Roken kan je in de rookruimte, deze zal buiten zijn en is overdekt. Op deze lokatie is geen verkoop van sigaretten, neem dus vanaf huis mee of koop ze onderweg als je hier behoefte aan hebt.

Foto's / Video & Geluidsopname
Een ieder die dit evenement betreed geef toestemming van het maken van video-, fotos- & geluids-opnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie zal deze voor promotionele doeleinde gebruiken.

Tijdens je verblijf in en om De Parel gelden de voorwaarden en huisregels van De Parel welke je kunt vinden op www.deparel.org